Apa Khabar Malaysia [Bernama TV] – Waspada dengan strok haba

11 May 2023

Where

Event Type

Sertai wawancara khas siaran langsung menerusi laman rasmi Facebook dan YouTube LIVE Bernama TV yang membawakan topik dan isu terkini “Waspada dengan Strok Haba”. Ikuti perbincangan mendalam mengenai risiko dan tanda-tanda strok haba, serta langkah-langkah pencegahan yang boleh diambil untuk mengurangkan kemungkinan berlakunya strok haba.

Bersama Ketua Jabatan Perubatan Kemasyarakatan dan Pencegahan, Fakulti Perubatan, Universiti Malaya, Profesor Dr Victor Hoe Chee Wai Abdullah yang juga seorang pakar bidang keselamatan dan kesihatan pekerjaan, dan juga pakar bidang kesihatan awam, anda akan memperoleh pemahaman yang mendalam tentang penyebab strok haba, faktor risiko yang perlu diketahui, serta pentingnya mempunyai kesedaran dan pengesanan awal strok haba.

Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan wawancara ini yang akan memberikan anda informasi terkini tentang bagaimana menjaga kesihatan dan mengurangkan risiko strok haba.